Poradna

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Astma

čeho bych se měla vyvarovat mám astma bronchiale ?

Odpovědi na otázku

Hlavně pozor na rýmu
Nekouřit, nepobývat v zakouřenýc místnostech, omezit parfémy a osvěžovače vzduchu, pravidelně stírat prach vlhkým vzduchem, hlavně zůstávat v klidu a pohodě
Netreba vetrať ,netreba doma pusat domace zvierata mozu sposobit alergiu a ine choroby mozuprenasat parazity.
nejlepší ozdravný pobyt je v létě na horách dýchat horský vzduch
nejhorší je přecházet chřipku a jiné nachlazení
vyvarujte se nastydnutí...nejhorší je rýma.Používejte léky od doktora na astma.
Záleží jestli máte k astma i alergii nebo ne ? Plati vyhýbat se stresu přechodů z tepla do zimy Brát léky .
Omezte kontakt se zvířaty, nutné je nekouřit a nezdržovat se v zakouřených místnostech, omezte používání parfémů a osvěžovačů vzduchu, často vyměňujte ložní prádlo, pravidelně uklízejte.
Pozor na nachlazení.
hlavně nepobývat v přetopených místnostech
různých zvířat, alergenů, nachlazení
Máme v rodině astmatika, nosí si sebou i "foukátko", jinak léky nebere, chodí na pravidelné kontroly a nesnáší žádné spraye, lak na vlasy a Brise na WC je prý nejhorší...jinak ale třeba kočka mu nevadí ...
Při Astmatu, pravidelně navštěvovat lékaře (kontrolní prohlídky), brát předepsané léky, vyvarovat se nachlazení, nechta se preventivně očkovat proti Chřipce, nepoužívat moc chemických přípravků a dráždivé parfémy. Dbát na klimaticky stabilní prostředí.
úprava prostředí, hlídat si alergény a vyhýbat se jim
U nas to má syn,pravidelne dochazet na alergol.vysetreni,lepsi jsou deky z dutych vlaken,žadne peří,pozor na plisne na zdech.
Taky mám astma,beru léky,pravidelně navštěvuji alergologa,musím se vyvarovat nachlazení,chodím pomaleji,jinak žiju jako ostatní lidé.
záleží jestli máte i alergii. ale obecně velké zátěže, stresu a přechodů z tepla do zimy, obecně velký chlad není dobrý. Ale blíže vám specifikuje váš alergolog nebo plicní lékař
Nejlepší je návštěva dobrého lékaře a ten by Vás měl pravidelně kontrolovat a hlídat. Jistě Vám i doporučí nějakou léčbu na základě testů.
pylových zrn, srsti zvířat, plísní a některých látek obsažených v potravinách